Yerel Haberler - 14.07.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
ABD’nin Texas eyaletindeki 70 bin seyirci kapasiteli Dallas Stadı‘nda oynanacak karşılaşma, TSİ 22.00’de başlayacak. Mücadelede Slovak hakem Ivan Barton düdük çalacak.
Turnuva boyunca etkili performans sergileyen iki ekip, kupaya bir adım daha yaklaşabilmek için sahaya çıkacak. Kazanan takım adını finale yazdırırken, kaybeden ekip ise üçüncülük mücadelesine hazırlanacak.
Fransa, 1998 ve 2018 yıllarında Dünya Kupası’nı kazanırken, İspanya ise 2010 yılında mutlu sona ulaşmıştı. İki ülke Dünya Kupası tarihinde ikinci kez karşı karşıya gelecek.
Hem Fransa hem de İspanya, turnuva boyunca ortaya koydukları futbol ve yıldız oyuncularıyla dikkat çekti. Bu nedenle futbolseverler, iki dev ekibin mücadelesinin yüksek tempolu ve final havasında geçmesini bekliyor. Kazanan taraf ise 2026 Dünya Kupası’nda şampiyonluk için son adımı atma fırsatı yakalayacak.
Yerel Haberler Kuru soğan ithalatına geçici vergi indirimi
Yerel Haberler Ahbap soruşturmasında MASAK raporu dosyaya girdi
Yerel Haberler Akçakoca Belediye Başkanı Alev Ünal, geleneksel cümle mevlit programında pilav dağıttı
Yerel Haberler Berkay Bahar’dan Söz. yağlı güreşin Başkentine proje: Antalya’ya Yağlı Güreş Akademisi kuruluyor
Yerel Haberler Figen Arslan, Gazeteci-Yazar İpek Yiğit’i ağırladı
Yerel Haberler YKS sonuçları için geri sayım: ÖSYM tarihi duyurdu
Yerel Haberler Tenisçi Zeynep Sönmez WTA’da rekorunu geliştirdi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021