Yerel Haberler - 20.11.2025 - 7:33
İSTANBUL-BHA
Warner Bros dilekçesinde, “Harry Potter”, “Hogwarts” ve “Gryffindor” gibi isimlerin Türkiye’de Türk Patent ve Marka Kurumu nezdinde tescilli olduğunu hatırlatarak, bu markaların sadece kitap ve filmlerle sınırlı olmadığını vurguladı. Mahkemeye sunulan tabloda, futbolcunun sosyal medyadaki paylaşımlarında bu markalara açık gönderme yaptığı belirtildi.
27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olduktan sonra Fenerbahçe formasıyla Türkiye’ye geri dönmüş ve gol sevinçleriyle sosyal medyada büyük ilgi toplamıştı. 27 yaşındaki Aktürkoğlu, bu sezon 20 maçta forma giyerken 5 gol 3 asist kaydetti. Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için Benfica’ya 22.5 milyon euro bonservis ödemişti.
Yerel Haberler Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu
Yerel Haberler Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor
Yerel Haberler TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı
Yerel Haberler Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler
Yerel Haberler UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı
Yerel Haberler Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021