Aksaray Haberleri - 07.05.2018 - 17:06
Dr. Ömer Akel İstanbul’dan Milletvekili Aday Adayı Oldu. 24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri’nde aslen Aksaraylı olan ve İstanbul 1. Bölgeden CHP milletvekili aday adayı olan Dr. Ömer Akel 1986 yılında Aksaray’da doğdu. İlkokulu Cumhuriyet İlkokulu’nda, ortaokulu Hazım Kulak Anadolu Lisesi’nin ortaokul kısmında, liseyi Aksaray Fen Lisesi’nde okudu. Türkiye 2002.si olarak kazandığı İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi’nden 2011 yılında, Türkiye 2.si olarak kazandığı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden de 2015 yılında mezun oldu. Ardından Türkiye 96.sı olarak kazandığı Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’ne kaydoldu. İlk yüksek lisansını tıp hukuku alanında İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde tamamlayan Dr. Ömer Akel halen ikinci yüksek lisansı olan özel hukuk alanında Marmara Üniversitesi’ndeki öğrenimine devam ediyor.
Aksaray’da toplam 3 yılda boyunca Gülağaç Devlet Hastanesi, Güzelyurt Devlet Hastanesi ve Ağaçören Devlet Hastanesi’nde acil hekimi olarak çalışan Dr. Ömer Akel, Eskil ilçesinde de Sağlık Grup Başkanlığı görevinde bulundu. İş hukuku, tıp ve sağlık hukuku alanlarındaki akademik çalışmalarını sürdüren Dr. Ömer Akel, 2.5 yıldır İstanbul’da özel bir sektörde işyeri hekimliği yapıyor.
Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat
Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti
Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci
Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021