Dr. Büyükçulcu’dan Isparta ekonomisine yeni yol haritası

Yerel Haberler - 30.04.2026 - 0:00

ISPARTA – BHA

Isparta TOBB Genç Girişimciler Kurulu’nun Isparta Ticaret Borsası (ITB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen İl Kurul Toplantısı’nda, kurul başkanı Dr. Uğur Büyükçulcu’nun liderliği ve vizyonu dikkat çekti.

Toplantıya başkanlık eden Dr. Uğur Büyükçulcu, Isparta’nın ekonomik kalkınmasında genç girişimcilerin kritik bir rol üstlendiğini vurgulayarak, girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi için yürütülen çalışmalara yön verdi. Büyükçulcu’nun ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda, şehrin ticari hayatını canlandıracak yeni proje ve stratejiler masaya yatırıldı.

Toplantının ana gündemini, geride kalan dönemde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek stratejik planlar oluşturdu. Dr. Büyükçulcu, özellikle girişimciliğin temel prensipleri, sürdürülebilir iş modelleri ve yenilikçi düşünce yapısının önemine dikkat çekerek katılımcılara yol gösterdi.

Oturumda, Isparta’nın yerel değerlerinin teknoloji ve inovasyonla buluşturulması konusu öne çıkarken, Dr. Uğur Büyükçulcu bu dönüşümün merkezinde genç girişimcilerin yer alması gerektiğini ifade etti. Kurul üyelerinin bölge ekonomisine katma değer sağlayacak projeler üretme konusundaki kararlılığı da toplantıya damga vurdu.

Toplantı sonunda değerlendirmelerde bulunan Dr. Uğur Büyükçulcu, genç girişimcilerin sadece iş kuran bireyler değil, aynı zamanda şehrin ekonomik geleceğini şekillendiren stratejik aktörler olduğunu belirtti. Büyükçulcu, “Isparta’yı girişimcilikte örnek bir şehir haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” mesajı verdi.

Verimli bir fikir alışverişi ve ortak akıl çerçevesinde tamamlanan toplantı, Dr. Uğur Büyükçulcu’nun liderliğinde Isparta iş dünyası için güçlü bir vizyon ve yeni hedefler ortaya koydu.

Yerel Haberler Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı

Yerel Haberler Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet

Yerel Haberler Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı

Yerel Haberler TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması

Yerel Haberler Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi

Yerel Haberler SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak

Yerel Haberler Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo

Yerel Haberler Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi

Yerel Haberler Kars Veteriner Hekimleri Odası’ndan ‘Hantavirüs’ uyarısı: “Panik yok, tedbir var”

Yerel Haberler Türkiye Çevre Ajansı’ndan Sıfır Atık için dev adım: İşletmeler için Depozito Sistemi’ne kayıt süreci başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021