Aksaray Haberleri - 17.06.2019 - 16:09
Etkili olan yoğun dolu yağışının ardından Aksarayın muhtelif köy ve beldelerinde gerek hububat ekili alanlarda gerek sebze tarımı yapılan yerlerde büyük ölçekte zarar meydana gelmiştir.
Zarar meydana gelen yerlere giden Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü ve teknik personel tarım alanlarında ön tespit çalışmalarında bulundular. Zarar tespit çalışmalarına Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri Abdi Okur ve Veysel Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Taşpınar Belediye Başkanı Metin Dağ ve köy muhtarları katılım sağladı. Mağdur olan üreticilerle bir araya gelen İl Tarım ve Orman Müdürü Saklav, ’’İl Müdürlüğümüz olarak zarar tespiti noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah çiftçilerimizin zararlarının karşılanması noktasında elimizden geleni yapacağız.’’ dedi.
Aksaray Haberleri Kristal Karlar Üzerinde Fotoğraf Sergisi Sarıkamış’ta açıldı
Aksaray Haberleri Çıldır Gölü Buz Festivali Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Bahçeşehir Koleji oyuncusu Malachi Flynn Türk vatandaşlığı aldı
Aksaray Haberleri Düzce’de sahte kimlikle arazi satışı girişimi tapuda ortaya çıktı
Aksaray Haberleri Kağıthane’de cezaevi nakil aracı devrildi: 19 yaralı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Özbekistan arasında çok sayıda anlaşma imzalandı
Aksaray Haberleri Kars’ta Siber Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021