Doğalgazda Kampanya Dönemi Başladı

Aksaray Haberleri - 05.10.2015 - 11:50

Enerya Aksaray, soğuk kış günleri başlamadan doğal gazda “6+3” taksit kampanyasını başlatıyor. Yeni doğal gaz abonesi olmak isteyenler abone bağlantı bedelinde 6, güvence bedelinde 3 taksit kampanyasından yararlanabilecekler. Başvuruların 5 Ekim – 5 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılması gerekiyor.

Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkaptan, “Soğuk kış günlerinde önemli ihtiyaç haline gelen ve çevreci bir ürün olan doğal gazı yaygınlaştırmak için taksit kampanyaları sunmaya devam ediyoruz. “5 Ekim-5 Kasım 2015 tarihleri arasında başvuran Aksaraylılar abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler.” dedi.

Küçükkaptan, “Aksaray’da 45 bin’den fazla konut doğal gaz kullanıyor. Bu yıl Aksaray’ın muhtelif mahallelerinde ana hat çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladık. Bu mahallelerde de abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler” diye bilgi verdi.

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı

Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak

Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi

Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı

Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama

Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021