Yerel Haberler - 13.04.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
DMM’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bazı medya organları ve sosyal medya paylaşımlarında Cumhurbaşkanımıza atfen yer alan, ‘Türkiye’nin İsrail’e yönelik işgal tehdidinde bulunduğu’ yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Söz konusu paylaşımlardaki iddialar gerçeklerle örtüşmeyen ve bölgesel istikrara zarar vermeyi amaçlayan söylemlerdir. Türkiye Cumhuriyeti, asırlara sari devlet geleneği ve vizyonu gereği her zaman bölgemiz başta olmak üzere tüm coğrafyalarda kanın durması, sivillerin korunması ve kalıcı barışın tesisi için öncü bir rol üstlenmektedir.”
Açıklamada ayrıca Türkiye’nin bölgesel krizlerin çözümünde uluslararası hukuk ve diplomasi kanallarını öncelediği vurgulanarak şu değerlendirmelere yer verildi:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye, herhangi bir ayrım gözetmeksizin bölge halklarının huzur, güven ve refah içinde yaşamasını öncelemektedir. Türkiye’nin mücadelesini ve insani duruşunu çarpıtarak sunmaya çalışan manipülatif içeriklere itibar edilmemelidir. Ülkemiz, dün olduğu gibi bugün de bölgesinde adaletin, barışın ve sağduyunun sesi olmaya devam edecektir.”
Yerel Haberler AK Parti Mamak İlçe Başkanı Dalbastı’dan TİMBİR’e ziyaret
Yerel Haberler MHP Lideri Bahçeli’den Türk dünyası mesajı
Yerel Haberler MHP Kars İl Başkanı Ali Okyay, “Siyaset Anlayışımızda Milletimizin Arasında Olmak Esastır”
Yerel Haberler Kars Akyaka’da çiftçiler şeker pancarı başladı
Yerel Haberler RTÜK’ten yayın kuruluşlarına dolandırıcılık uyarısı
Yerel Haberler Silopi’de öğrencilere Kızılay’dan hijyen desteği
Yerel Haberler TİMBİR’den kültürel endüstriler için medya çalıştayı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021