Diyar Savcı Türkiye şampiyonu oldu!

Yerel Haberler - 17.06.2026 - 0:00

KARS – BHA

Zonguldak’ta düzenlenen Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonası’nda mindere çıkan başarılı sporcu, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

​Mindere damgasını vurdu

​77 kg kategorisinde mücadele eden Diyar Savcı, turnuva boyunca sergilediği disiplinli oyunu ve yüksek mücadele azmiyle dikkatleri üzerine çekti. Zorlu rakipleri karşısında üstün bir performans sergileyen milli sporcu, altın madalyanın sahibi olarak kürsünün en üst basamağına çıktı.

​”Başarı emek ve kararlılığın eseri”

​Elde ettiği bu büyük başarıyla hem Karslı hemşerilerini hem de spor camiasını sevince boğan Savcı, başarının tesadüf olmadığını; disiplinli çalışma, inanç ve kararlılığın bir sonucu olduğunu bir kez daha kanıtladı.

​Kars spor tarihine adını altın harflerle yazdırmaya devam eden milli sporcumuza, kazandığı bu şampiyonlukla ilimizi gururlandırdığı için teşekkür ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Yerel Haberler Van’da 7 ilçenin kaymakamı değişti

Yerel Haberler Alves Kablo’dan bir başarı daha: 2025 İSO 500 listesinde!

Yerel Haberler Devletin kaymakamına “Barbie” yakıştırması tepki çekti

Yerel Haberler Messi’den Dünya Kupası’na muhteşem başlangıç: Rekora ortak oldu

Yerel Haberler Dünya Kupası’nda heyecan sürüyor: Yarın sahne 4 kritik karşılaşmanın

Yerel Haberler Susuz Hükümet Konağı restorasyonu tüm hızıyla sürüyor

Yerel Haberler Battalgazi’de yaz sezonuyla birlikte asfalt çalışmaları hızlandı

Yerel Haberler Konut piyasasında 6 yılın en yavaş artışı

Yerel Haberler Malatya Valiliği’nden anız yangınlarına karşı uyarı

Yerel Haberler Akyaka’da zarar tespit çalışmaları titizlikle sürüyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021