Yerel Haberler - 10.06.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Dışişleri Bakanlığı, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun sözlerine ilişkin açıklama yayımladı. Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yöneltilen suçlamaların “mesnetsiz, provokatif ve gerçek dışı” olduğu ifade edildi.
Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz, provokatif ve gerçek dışı ithamlar, Netanyahu ve suç ortaklarının uluslararası kamuoyunu yanıltma çabasından ibarettir. Soykırım uzmanı Netanyahu’nun, gerçeklerin üstünü örtmek için başvurduğu yalanlar, işlediği ağır suçların sorumluluğunu gizleyemez. Türkiye olarak, Netanyahu ve işbirlikçileriyle ilgili doğruları en açık dille ifade etmeye devam edeceğiz. Hukuku ve insani değerleri hiçe sayan eylemlerin hesabını uluslararası yargı mercileri önünde vermeleri için kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz.”
Yerel Haberler Ordu Şehir Hastanesi’ne ulaşımda yeni düzenleme
Yerel Haberler Ankara’da “Ailem Güvende” operasyonu: 20 pavyon mühürlendi
Yerel Haberler Ağustosta en fazla ciro artışı hizmet sektöründe
Yerel Haberler Ticarette sınırlı artış, perakendede güçlü yükseliş
Yerel Haberler Türkiye’nin ihracatı eylülde yüzde 15,4 arttı
Yerel Haberler GSB burs ve kredi başvuruları başladı: Son gün 16 Ekim
Yerel Haberler “Ceza Sahası” belgeseline festivalden iki ödül
Yerel Haberler Yedi asırlık miras: Cumalıkızık
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021