Dinçer, Tüm Çocukların 23 Nisan Bayramı Kutlu Olsun

Aksaray Haberleri - 22.04.2019 - 9:38

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Dünya çocuklarının buluştuğu ilk ve tek çocuk bayramının sadece ülkemizde kutlandığını ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, açıklamasında şunları söyledi. “Tüm dünya çocukları arasında sevgi, saygı, dostluk ve kardeşlik bağlarının oluşturulduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının başta Aksaraylı çocuklarımız olmak üzere tüm dünya çocuklarına kutlu olmasını diliyorum.

Bu bayram, 1981 yılından itibaren sadece ülkemizde tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlanmaya başlanmış, dünyada benzeri olmayan bir bayramdır. Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olacağı için bugün çocuklar arasında atılan bu dostluğun temelleri, gelecekte de ülkelerarası dostluğa atılmış bir adım olacaktır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ülkemiz ve dünya çocuklarına sevgi, saygı, dostluk, kardeşlik ve barış getirmesini diliyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”

Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021