Dinçer; Geleneksel Damak Tadımzı Nesilden Nesile Aktaracağız

Ana Manşet - 18.04.2023 - 11:20

Aksaray’da vatandaşların Ramazan sofralarında vazgeçilmez lezzetleri olan Aksaray Tahinlisi ve Ramazan pidesi bu Ramazan ayında da vatandaşların sofralarından eksik olmadı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in merkez başta olmak üzere köy ve kasabalarda yaşayan vatandaşlara ikram ettiği Coğrafi işaret sahibi de olan Aksaray tahinlisi ve Ramazan pidesini yüzlerce vatandaşın bizzat evlerine kadar ulaştırıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer konuya ilişkin şu görüşlere yer verdi. “Artık geleneksel hale getirdiğimiz Aksaray’a özgü bir damak tadı olan tahinlimizi ve Ramazan pidemizi bu Ramazan ayında da hemşerilerimizin sofralarına ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan Ay’ı boyunca ekiplerimiz 30 Bin Tahinli pide ve 130 Bin Ramazan pidesini Aksaray merkez başta olmak üzere köy ve kasabalarımızda yaşayan vatandaşlarımıza ikram ettiler. Tüm hemşerilerimize afiyetler dilerken yaklaşan Ramazan bayramlarını da tebrik ediyorum” dedi.

Ana Manşet PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza

Ana Manşet Elazığ’da kaçak siah operasyonu: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Ana Manşet Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı

Ana Manşet Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı

Ana Manşet Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı

Ana Manşet Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak

Ana Manşet Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı

Ana Manşet Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma

Ana Manşet Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı

Ana Manşet Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021