Dinçer; Biz Esnaflarımızla Büyük Bir Aileyiz

Ana Manşet - 27.01.2024 - 13:53

Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmamak için esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Ak Parti heyeti Cuma Namazı sonrasında Ulu Cami önünde cami cemaati ile sohbet ettikten sonra Minarecik Mahallesindeki esnafları ziyaret ettiler.

Minarecik Mahallesindeki 3. Nolu belediye iş merkezinde ve Eras İş Merkezinde yapılan esnaf ziyaretine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Üyesi Abdi Okur, Belediye Meclis üyeleri ve parti üyeleri eşlik etti.

‘’GÖREV SÜRECİ BOYUNCA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN BAŞKANIMIZI BİZDE BUGÜN YALNIZ BIRAKMAYIZ’’

Ak Parti heyetini büyük bir memnuniyetle karşılayan esnaflar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in aday gösterilmesinden dolayı çok sevindiklerini dile getirdiler. Esnaflar Ak Parti heyetine yönelik yaptıkları konuşmada şu açıklamalarda bulundular; ‘’ Geçtiğimiz dönemde birbirinden güzel hizmetleri olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in tekrar aday gösterilmesinden büyük bir memnuniyet duyduk. Belediye Başkanımız görev sürecinde bizleri hiç yalnız bırakmadı bizde adaylık sürecinde ve sandıkta kendisini yalnız bırakmayacağız. Bizler inanıyoruz ki başkanımız yeni dönemde de bizleri mahcup etmeyecek çalışmalar yapacaktır. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederiz. ‘’ İfadelerini kullandılar.

‘’BİZ ESNAFLARIMIZLA BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

Esnafların güler yüzle ve memnuniyetle karşıladıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ziyarette yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’biz yerel yönetimler olarak esnaflarımızı büyük bir aile olarak görüyoruz. Görev sürecimiz boyunca yaptığımız her çalışmada ve projede bölgede faaliyet gösteren esnaflarımızın görüş ve önerilerini alarak yaptık. Bu anlayışla yaptığımız çalışmalarda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Yeni dönemde de yapacağımız tüm çalışmalarımızı ortak akıl ve istişare içerisinde gerçekleştireceğiz. Şehrimizin gelişimi ve esnaflarımızın sıkıntılarını çözmek açısından her zaman iletişim halinde olduk bundan sonraki süreçte de bu iletişimimiz daha güçlü devam edecek.’’ Dedi.

Ana Manşet Trump’tan Venezuela mesajı: “51. eyalet olmak ister mi?”

Ana Manşet Işıkhan, Çayeli’nde maden işçileriyle sahurda bir araya geldi

Ana Manşet Denetim ekipleri sahada: Bayram öncesi yoğun mesai

Ana Manşet Ankara’da aranan 103 şüpheli şahıs yakalandı

Ana Manşet Bursa’da trajik olay: Asit içen kişi hayatını kaybetti

Ana Manşet Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu

Ana Manşet Mersin’de silahlı kavga: Yoldan geçen genç kız hayatını kaybetti

Ana Manşet Malatya’da kayısı için kritik dönem: Tomurcuklar kabarıyor

Ana Manşet Özgür Özel’den Gürlek iddiası: “452 milyonluk mal varlığı”

Ana Manşet Brent petrol 103,90 dolar seviyesinde işlem görüyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021