Dinçer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Yayınladı

Aksaray Haberleri - 18.05.2019 - 14:58

Belediye Başkanı Evren Dinçer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı mesajı yayınladı.

Başkan Dinçer mesajında 19 Mayıs tarihimizin bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Dinçer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı ‘’ 19 Mayıs 1919 tarihi, ülkemizin dönüm noktalarından biridir. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs’ı 1919 ‘da milletimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsızlığı adına en büyük adımı atmıştır. Milletimizin bağımsızlık adına tüm dünyaya sesini duyurduğu bu ruhun anlam ve öneminin her daim diri tutabilmek adına da bugünü Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı olarak kutlamaktayız.

Cumhuriyetin geleceğini gençlerde gören Atatürk, ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz’ diyerek gençlere duyduğu güven ve sevginin ne kadar büyük olduğu göstermiş ve Cumhuriyeti onlara emanet etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Tüm gençlerimizi, tüm Aksaraylı hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray Haberleri ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak

Aksaray Haberleri Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü

Aksaray Haberleri İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi

Aksaray Haberleri Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi

Aksaray Haberleri DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu

Aksaray Haberleri Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı

Aksaray Haberleri Ali Çetin, şehit aileleriyle buluştu

Aksaray Haberleri Saratov’da İHA saldırısı: 2 kişi hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri Kredi kartı faizlerinde yeni düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı

Aksaray Haberleri Kars’ta Haydar Aliyev vefatının 22. yılında anıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021