Dillerde “Güller Hürmetine Yakma Ya Rabbi” ilahisi

Yerel Haberler - 26.03.2024 - 9:47

Dr. Hakan Bayraktar, “Biraz iyilik, biraz şifa, biraz da umut olsun.” diyerek “Güller Hürmetine Yakma Ya Rabbi” ilahisininklibi yayınladı.

Tıp doktorluğu, sağlık yöneticiliği ve müzisyen kimliği ile tanınan Dr. Hakan Bayraktar kendi eseri olan “Güller Hürmetine Yakma Yâ Rabbi”ilahisini ilk kez seslendirdi ve film tadında sinematik bir klibe imza attı.

Gönülleri titreten modern ilahi olması yanında son yirmi yıla damgasını vurarak kalıcı bir yer edinen “Yakma Ya Rabbi” ilahisi 138 ülkede dinleyici kazanmış bir eser. Ayrıca YouTube ortamında en çok coveri yapılan ilahi olma özelliğini de taşıyor.

Hakan Bayraktar’ın yeni bir kayıtla sunduğu “Yakma Ya Rabbi”ilahisinin bestesi kendisine  aranjesi ise Hakan Oral’a ait. Ses kayıtları ise duayen bir isim olan İhsan Apçave ekibiyle İstanbul’da yapıldı. Gitarda Erdinç Şenyaylar, nefesli sazları Ertan Tekin’in icra ettiği eserde birçok marka isim ve icracı da var. Burak Bayraktar ve Mehmet Culfa’nın da oynadığı klibin yönetmenliğini Saddam Batman yaptı.

Gazze’de acıların dinmediği, dünyada zulüm, açlık, sefalet, hastalık, savaş ve felaketin var olduğu şu günlerde bu klibin sonunda Amin diyeceğinizden eminiz.

“Yakma dediğim kuru bir ateş değil yürek yangınlarıdır, amansız ayrılıklar ve acılardır.” diyen Sanatçı Doktor Hakan Bayraktar’ın  Yakma Ya Rabbi ilahisi ve klibi tüm dijital platformlarla birlikte YouTube ortamında “İlahi Aşkın Sesi”YouTube kanalında yayında olup öncelikle sanat çevrelerinden oldukça beğeni kazandı ve TRT Müzik başta olmak üzere vizyona girdi.

Yerel Haberler Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Yerel Haberler Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Yerel Haberler Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Yerel Haberler Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Yerel Haberler Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Yerel Haberler Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Yerel Haberler “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Yerel Haberler Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Yerel Haberler Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Yerel Haberler Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021