Yerel Haberler - 13.07.2025 - 13:43
KARS-BHA
Merkez Camii’nde gerçekleştirilen etkinlikte Kaymakam Kahraman, cemaate aşura ikram ederek birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemine dikkat çekti.
Etkinliğe ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Aşure dağıtımının ardından vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Kahraman, Muharrem ayının manevi atmosferine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı pekiştirdiğini belirtti.
Kaymakam Kahraman, yaptığı açıklamada, “Muharrem ayı, birlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirdiğimiz mübarek bir zaman dilimidir. Bugün burada bir araya gelerek paylaşmanın güzelliğini yaşadık. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum,” dedi.
Aşure ikramının ardından etkinlik dua ile sona erdi.
Yerel Haberler A Milli Takım, Dünya Kupası’nı ABD galibiyetiyle noktaladı
Yerel Haberler Milletvekilinin karıştığı feci kazada 1 can kaybı
Yerel Haberler Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Yerel Haberler Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Yerel Haberler “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Yerel Haberler Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021