Daşdöner, esnaf için yeni hedeflerini açıkladı

Yerel Haberler - 03.12.2025 - 13:10

ISPARTA – BHA

Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, 7 yıldır sürdürdüğü Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği projeleri ve yeni dönemdeki hedeflerini anlattı.

Daşdöner, görev süresi boyunca Türkiye’ye örnek projelere imza attıklarını belirterek, “Son 7 yıldır Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu süreçte esnafımıza yakışır, diğer iller tarafından örnek alınan projeleri hayata geçirdik” dedi.

Başkanlık döneminde gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahseden Daşdöner, Türkiye’nin en büyük ve modern halk otobüsü garajını 24 bin metrekare alanda inşa ettiklerini, KOSGEB destekli yazılım projesiyle yaklaşık 10 milyon TL hibe aldıklarını ifade etti. Ayrıca kooperatif bünyesinde bakım-onarım kademesi kurarak esnafın giderlerini azalttıklarını, akıllı ulaşım sistemleriyle yıllık 4 milyon TL’ye yakın ek gelir sağladıklarını ve HAYAT Fonu ile esnafa faizsiz destek sunduklarını kaydetti.

Yeni dönemde Akaryakıt İstasyonu Projesi ile esnafa ek gelir ve yüksek iskontolu yakıt desteği sağlayacaklarını söyleyen Daşdöner, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Değişimi ve gelişimi birlikte yapalım” mesajını verdi.

Daşdöner’in açıklamalarında öne çıkan diğer projeler ise şunlar oldu:

Faruk Daşdöner, Isparta Şoförler Odası Başkanlığı için aday olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimizde şeffaflıkla çalışacak, eksiklikleri tamamlayacak ve yapılamayanları hayata geçireceğiz. Gelin, değişimi ve gelişimi birlikte yapalım” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor

Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek

Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası

Yerel Haberler MHP Aksaray İl Teşkilatında “Asıl-Vekil Buluşması”

Yerel Haberler Antalya–Isparta karayolunda feci kazada ölenlerin isimleri belli oldu

Yerel Haberler Habur Gümrük Kapısı’nda 41 kilogram altın ele geçirildi

Yerel Haberler Dereboğazı yolu yine can aldı 7 ölü 5 yaralı

Yerel Haberler Liman ve havalimanında büyük uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Aksaray, Stratejik Sanayide Yeni Merkez Oluyor

Yerel Haberler Antalya’da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 26 yaralı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021