Aksaray Haberleri - 20.05.2015 - 14:09
Aksaray Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu (ASÜDOST) ve Aksaraylı dağcı sporcuların katıldığı doğa severler grubu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Hasandağı tahtalı yayla bölgesinde kamp ve Doğa yürüyüşü yaptılar.
ASÜDOST topluluğu kurucuları Prof. Dr. Süleyman TARMAN ,Yrd. Doç. Dr. Ferhat Kadir PALA ve topluluk üyesi 12 öğrenciyle birlikte Ankara’dan katılan Anadolu İzciler Birliği üyesi Serdar BALCI Atilla ÜNAL ve Engin BİLGEN ve ilimiz dağcılarından Dağcılık İl Temsilcisi İsmail DEMİREZEN, Cengiz YIMAZ ve Şahin KOÇAK’ dan oluşan ekip 18 Mayıs günü tahtalı yayla bölgesinde kamp kurdular ASÜDOST öğrencilerine danışman hoclarla birlikte ilimiz dağcıları tarafından kamp yeri seçimi ,çadır kurma, yemek hazırlanması ,gece doğada hareket tarzları konusunda bilgi verilerek 19 Mayıs sabahı 18 kişilik bir grupla 05.00 da eğitim yürüyüşüne başlanmıştır. Etkinlik 2800 m. ye kadar devam etmiş ve tekrar dönüşe geçilmiştir. Tahtalı yayla bölgesine 11.30 dönülerek faaliyet sonlandırılmıştır.
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021