Yerel Haberler - 21.10.2023 - 14:58
Çankırı’da Valilik tarafından yürütülen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çankırı’da 100 Etkinlik” projesi çerçevesinde “Gelecek Yüzyıla Mektup” programı düzenlendi. Programda, şehirdeki kurum müdürleri ve bazı görevlerde bulunan personel, Cumhuriyet’in 125. senesinde kendi mevkilerinde görev yapacak kişilere mektup yazdı.
Programda yer verilen Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, yazdığı mektupta şunları kaydetti:
“Şanlı Türk bayrağının altında Cumhuriyetimizin 100. senesine kavuşmasının gururunu yaşıyorum. 1. ve 2. basamak sağlık hizmetlerinin ilimizde sunumunda eşitlik, kalite, kolay, ulaşılabilirlik ve üstün hasta memnuniyetini temin etmek hedefiyle çıktığımız bu yolda insan ve hizmet anlayışı ile görevimizi ifa etmekteyiz. Cumhuriyetimizin 125. senesinde görev alacak kıymetli mevkidaşımın bizlerden devralacağı bayrağı üstün gayret ve hizmet anlayışı ile daha yükseklere taşıyacağından şüphemin bulunmadığını, yaptığımız çalışmaların Cumhuriyetimizin 125. senesinde yürütmekte olduğu görevinde rehber olmasını ve ışık tutmasını canı gönülden istiyor, başarılar diliyorum.”
Yerel Haberler Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü
Yerel Haberler DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu
Yerel Haberler Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı
Yerel Haberler Ali Çetin, şehit aileleriyle buluştu
Yerel Haberler Saratov’da İHA saldırısı: 2 kişi hayatını kaybetti
Yerel Haberler Kars’ta Haydar Aliyev vefatının 22. yılında anıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021