Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Yine Başkan Yapacağız

Siyaset - 28.12.2022 - 8:45

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Milletimizden aldığımız güçlü destek ile Cumhur İttifakı olarak, 2023 seçimlerinde Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı yine “Başkan” yapacağız.”

2023 hedefiyle, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak için, Cumhur İttifakıyla birlikte var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Hiç kimse şüphe etmesin. 2023’te zafer Cumhur İttifakının, Aziz Milletimizin olacak. Birlik, beraberlik içinde olduğumuz Cumhur İttifakımız ile 2023 seçimlerini de kazanacağız. Yine dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkenin bir kere daha başkanı yapacağız. Kendimiz için değil milletimiz için, ülkemiz için, yavrularımızın geleceği için yapacağız.”

Ulaştırmadan sağlığa, enerjiden savunma sanayine, üretimden istihdama, birçok alanda Türkiye bugün bir yere geldiyse AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren milletin sayesinde olduğunun altını çizen Başkan Altınsoy, “20 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şunu gördük ki; ülkemizin her daim bir sonraki aşamada daha güzel, daha refah ve daha huzurlu bir ortama gelmesi için ciddi çaba gösteren bir teşkilatımız var. Bundan sonra da başarıyı birlik, beraberlik içinde yakalayacağız. 2023’e yaklaştığımız bu dönemde Cumhur İttifakı olarak gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak gezecek, çalmadık hiçbir kapı bırakmayacağız. 20 yılda bu ülkeyi baştan aşağı değiştiren, geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023’te yeniden, Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Siyaset Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Siyaset Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Siyaset Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Siyaset Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Siyaset Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Siyaset Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Siyaset Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Siyaset Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Siyaset Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Siyaset Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021