Yerel Haberler - 01.05.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Yılmaz, çalışanların Türkiye’nin kalkınma sürecindeki rolüne dikkat çekerek, emekçileri “kalkınma serüveninin baş mimarları” olarak tanımladı.
Mesajında tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs’ını kutlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hükümetleri döneminde çalışanların her zaman öncelikli olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çalışma hayatına yönelik politikaların çalışan haklarını gözeten, emeği koruyan ve iş gücünü güçlendiren bir anlayışla şekillendirildiğini ifade ederek, aynı yaklaşımın sürdürüleceğini vurguladı.
Yerel Haberler FIFA’dan karar: İran 2026 Dünya Kupası’nda yer alacak
Yerel Haberler Galatasaray şampiyonluk için kritik deplasmanda
Yerel Haberler Doğum izni arttı, vergi indirildi: Kararlar Resmi Gazete’de
Yerel Haberler Devlet korumasındaki gençlere yeni istihdam modeli
Yerel Haberler Altın güne yükselişle başladı: Gram 6 bin 643 TL
Yerel Haberler Bakan Gürlek: Vatandaşlarımızı en güç şekilde koruyacağız
Yerel Haberler Malatya Büyükşehir’den yeni ulaşım hamlesi
Yerel Haberler Altın güne yükselişle başladı: Gram 6 bin 643 lira
Yerel Haberler TİMBİR heyetinden Trabzon Valisi Tahir Şahin’e ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021