Yerel Haberler - 10.06.2022 - 15:47
İSTANBUL – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’li İBB meclis üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.
Beştepe’de gerçekleşen kabulde Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk de hazır bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ziyarete ilişkin; ” “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Beştepe ‘de Kağıthane heyeti olarak ziyaret ettik. Ülkemizin geleceğini ilgilendiren 2023 ve 2024 seçimleri öncesi hedeflerini bizlerle paylaştı. İnşallah partimiz bu seçimlerden de açık ara galip olarak çıkacaktır. Bunun için var gücümüzle milletimize hizmet üretmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yerel Haberler MHP Milletvekilleri ve MYK üyeleri Beşiktaş Başkanı Serdar Adalı’nın Ankara İftarında Bir Araya Geldi
Yerel Haberler Yüksek hızlı trenlerde yolcu sayısı 110 milyona ulaştı
Yerel Haberler Adana merkezli bahis operasyonu: 24 tutuklama
Yerel Haberler Tüketici şikayetlerinde ayakkabı ve giyim zirvede
Yerel Haberler Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nden ”Anlamlı İftar”
Yerel Haberler İMÜ’de “4. Geleneksel Medeniyet İftarı” buluşması
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021