Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit ailelerine “Terörsüz Türkiye” mesajı

Yerel Haberler - 22.08.2025 - 7:08

KARABÜK-BHA

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, şehit aileleri ziyaret edilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamları iletildi. Ziyaretlerde, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Başkanlığı mensupları hazır bulunurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” hedefine ilişkin mektubu ailelere teslim edildi.

Programda ayrıca AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin’in eşi Esra Şahin ile Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın eşi Derya Çetinkaya da yer aldı.

Daha fazla annelerin yüreği yanmasın

Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, sürecin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Biz, sizler gibi daha fazla annelerin yüreği yanmasın, evlere ateş düşmesin istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ‘Terörsüz Türkiye’ sürecimiz hamdolsun başlamış durumda. Atılan bu adım çok kıymetli. Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle kaleme aldığı bu mektupları kadın kolları olarak ailelere ulaştırıyoruz.”

Uluçay, sadece şehit aileleri ve gazilerin değil, tüm vatandaşların ziyaret edildiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm vatandaşlara yönelik mektuplarının da ulaştırılacağını ifade etti. “Şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri bizim baş tacımızdır. Sizler her zaman bizim baş tacımızsınız.” dedi.

Ziyaretlerde şehit ailelerine ayrıca Türk bayrağı takdim edildi.

Yerel Haberler Gıda etiketlerinde yeni düzenleme: “Krema” yerine “kremsos” dönemi

Yerel Haberler ASÜ mezunu milli güreşçi Rıza Kayaalp öğrencilerle buluştu

Yerel Haberler Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez

Yerel Haberler Antalya’ya değer katan isimler aynı gecede buluştu

Yerel Haberler Myanmar’da akaryakıt krizi derinleşiyor: Fiyatlar zirvede

Yerel Haberler Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı

Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek Düzce’de ziyarette bulundu

Yerel Haberler Böcek soruşturmasında yeni gözaltı: Özel kalem personeli yakalandı

Yerel Haberler Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız”

Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021