Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orta Doğu trafiği

Yerel Haberler - 24.05.2026 - 0:00

ANKARA – BHA 

Temaslarda, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Katar Emiri Temim bin Hamad Al Sani, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Ürdün Kralı II. Abdullah ve Pakistan Genelkurmay Başkanı Asım Münir de yer aldı.

Görüşmelerde Türkiye’nin sorunların diyalog ve diplomasi yoluyla çözülmesini savunduğunu belirten Erdoğan, İran ile yürütülen diplomatik sürecin olumlu seviyeye ulaşmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti. Erdoğan ayrıca, sağlanacak olası mutabakatın Hürmüz Boğazı’ndaki geçiş güvenliği ve bölgesel istikrar açısından önem taşıdığını vurguladı.

Türkiye’nin barış ve istikrar için her türlü desteğe hazır olduğunu kaydeden Erdoğan, bölgede hiçbir ülkenin birbirine tehdit oluşturmadığı yeni bir dönemin hedeflendiğini söyledi.

Yerel Haberler CHP’de kritik temas: İki heyet bugün masaya oturuyor

Yerel Haberler Vali Baruş’tan Tortum Şelalesi’ne ziyaret

Yerel Haberler Meteoroloji’den kuvvetli sağanak alarmı verildi

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orta Doğu trafiği

Yerel Haberler CHPde planlanan heyet görüşmesi son anda iptal edildi

Yerel Haberler Yalova’da DEAŞ operasyonu, 2 örgüt üyesi tutuklandı

Yerel Haberler CHP Genel Merkezi’nde tahliye süreci: Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nden ayrıldı

Yerel Haberler Aksaray Esnaf Rehberi ile Google ve Yapay Zeka Aramalarında Öne Çıkın

Yerel Haberler Hakan Safi, Kalamış’ta basın mensuplarıyla buluştu

Yerel Haberler Elazığ Belediyesi’nden kurban bayramı öncesi dezenfeksiyon çalışması

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021