Yerel Haberler - 23.11.2025 - 10:52
ANKARA – BHA
Erdoğan, görüşmede Türkiye ile Fransa arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik atılacak karşılıklı adımların önemine değindi. Ayrıca Gazze’de sağlanan ateşkesin korunması ve insani yardımların bölgeye ulaştırılmasının gerekliliğine işaret ederek, kalıcı barışın formülünün iki devletli çözümden geçtiğini ve Türkiye’nin bu doğrultuda çaba gösterdiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın adil ve kalıcı bir barışla sona erdirilmesi için diplomasinin tüm imkanlarından faydalanılması gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin savaşan tarafları barış odaklı müzakere zemininde bir araya getirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
Yerel Haberler Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakaları heyecanla başladı
Yerel Haberler Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı
Yerel Haberler MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz
Yerel Haberler Nahçıvan’da Ekonomik İş Birliği Zirvesi: 2. Serhat İlleri Bölgesel Ekonomi Forumu gerçekleştirildi
Yerel Haberler Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti
Yerel Haberler Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”
Yerel Haberler Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”
Yerel Haberler Öncelik can güvenliği
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021