Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”

Yerel Haberler - 06.12.2025 - 8:36

ANKARA-BHA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla Grand Ankara Hotel’de düzenlenen “Hayat Boşluk Kabul Etmez Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi”nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programa gönderdiği tebrik telgrafı okundu.

Erdoğan, mesajında şu değerlendirmelere yer verdi:

“İnsanların kalplerini, zihinlerini boş bırakırsak orayı her türlü kötü alışkanlık, bağımlılık işgal eder. Evlatlarımızın, toplumumuzun, kafalarıyla birlikte kalplerini de beslemeliyiz ve mutmain etmeliyiz. Bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadelede beraber olmalıyız. ‘Hayat boşluk kabul etmez’ şiarıyla sivil inisiyatifleri birleştirerek; önleme, tedavi, rehabilitasyon ve sosyal uyum süreçlerinde sürdürülebilir, veriye dayalı bir sivil toplum gücü oluşturmayı hedefleyen çalışmalarınız takdire şayandır. Zirvenin, bağımlılıkla mücadelede sivil toplumun kapasitesini artıran, aileleri merkeze alan ve boşlukları dolduran somut bir başlangıç noktası olmasını önemli buluyorum.

Programda emeği geçenleri tebrik ediyor, tüm katılımcıları en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı

Yerel Haberler Dijital Şiddet ve Siber Zorbalık Paneli Ankara’da gerçekleştirildi

Yerel Haberler ASİAD Heyetinden TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa’ya Ankara ziyareti

Yerel Haberler Hatay İskenderun’da asansör kazası

Yerel Haberler Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Yerel Haberler Kırıkhan MEM şampiyon oldu

Yerel Haberler AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu

Yerel Haberler Hatay Samandağ’da karne sevinci

Yerel Haberler AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi

Yerel Haberler Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021