Aksaray Haberleri - 02.12.2018 - 13:17
MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa ÇÖLKESEN’in, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı;
“Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak, aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin ortak sorumluluğudur.
Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle şehrimizde yaşayan engelli kardeşlerim olmak üzere, dünyada ve ülkemizdeki tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”
Aksaray Haberleri Bayramda otobüs seferlerine ek imkan
Aksaray Haberleri İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”
Aksaray Haberleri AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi
Aksaray Haberleri Altında düşüş sonrası toparlanma: Gram yeniden yükselişte
Aksaray Haberleri Doğu Anadolu’da kar etkisini sürdürüyor
Aksaray Haberleri Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK
Aksaray Haberleri TBMM’ye 4 dokunulmazlık dosyası sevk edildi
Aksaray Haberleri Aksaray’da Sanayi Sicil Belgesi Uyarısı: “Cezalara Dikkat”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021