Çocuklar eğlendi, aileler kaynaştı, Fatih Mahallesi’nde sinema keyfi yaşandı

Yerel Haberler - 31.07.2025 - 17:33

ISPARTA-BHA

Isparta Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Yaz Akşamı Sineması’nda dev ekranda Yeşilçam’ın unutulmaz eserlerinden Bekçiler Kralı filmi vardı. Vatandaşlar hep birlikte Bekçiler Kralı filmini izledi. Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Başpınar, Yaz Akşamı Sineması etkinliği ile mahalle halkının birbiriyle kaynaştığını belirterek, etkinliğin düzenlenmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Başpınar, “Mahallerimizdeki hizmetlerimizle ilgili belediye başkanımıza talepte bulunduğumuzda program dahilinde çok güzel şekilde ilgileniliyor. Sayın belediye başkanımıza mahallemize ve şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu tür sosyal etkinliklerin çocuklar ve aileleri buluşturduğuna değinen vatandaşlar da “Etkinliğin düzenlenmesinden dolayı Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ediyoruz. Çok güzel etkinlik oluyor. Çocuklar için de aktivite oluyor. Başkanımız her zaman bir numara. Hizmetlerini de beğeniyoruz” görüşlerinde bulundular.

Çocuklar da etkinlikte çok eğlendiklerini ifade ederek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkürler ettiler.

Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak

Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu

Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı

Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak

Yerel Haberler St. Pierre Kilisesi’nde Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı kutlandı

Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı

Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu

Yerel Haberler AÇÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ziyaret

Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz

Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021