Çıtak; ‘Sizlerin görüşleri bizim için her şeyden önemli’

Ana Manşet - 27.02.2024 - 10:27

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretleri ev ve mahalle gezileriyle sürdürüyor.

Gün içerisinde Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla temaslarda bulunan Çıtak, akşam ev toplantılarına katıldı. Gittiği her hanede büyük bir coşkuyla karşılandıklarını söyleyen Çıtak; “Bizlere gönül kapılarını açan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ev ziyaretlerinde mahalle sakinleriyle yapmış olduğu sohbetlerde, mahallede yaşanan sorunlar ve mahalle sakinlerinin beklentileri hakkında bilgi edindiklerini söyleyen Çıtak, çözüm önerilerini paylaşarak, el birliği ile Aksaray’a hizmet edeceklerini kaydetti.

Çıtak; “Sizlerin görüşleri bizim için her şeyden önemlidir. Çünkü Aksaray’a sizlerle beraber hizmet edeceğiz. Mahallemizin ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmek ve hayata geçirmek için sizlerin fikirleriyle adımlar atacağız. Sizlerin refahı ve mutluluğu için, mahallemizi daha yaşanabilir kılmak için gayret göstereceğiz. Sizlerin samimi destekleriyle Aksaray’da büyük bir dönüşüm başlatacağız. MHP’nin özlenen kadrolarıyla Aksaray’ımızı belediyecilik anlamında zirveye taşıyacağız” diye konuştu.

Ana Manşet TMSF’den Baklavacı Faruk Güllü kararı: Şirket satışa çıkarıldı

Ana Manşet Bayramda otobüs seferlerine ek imkan

Ana Manşet Yurt dışından getirilen elektronik cihazların bandrol ücretleri değişmedi

Ana Manşet İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”

Ana Manşet AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi

Ana Manşet Sosyal medya fenomeni Testo Taylan hakkında soruşturma

Ana Manşet Altında düşüş sonrası toparlanma: Gram yeniden yükselişte

Ana Manşet AB, Rusya ile gelecekte diyalog hazırlığı yapmayı öneriyor

Ana Manşet Doğu Anadolu’da kar etkisini sürdürüyor

Ana Manşet Sakarya’dan ihracat rekoru: Her 10 araçtan 6’sı yurt dışına

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021