Çıtak, Esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Ana Manşet - 26.02.2024 - 10:50

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak beraberinde Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve partililerle Aksaray’da özel bir AVM’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Çıtak; “Esnaflarımızla hasbihal edip, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Onların talep ve beklentilerini dinledik. Aksaray hayalimizi, projelerimizi anlattık. Gösterdikleri yoğun ilgiden ve samimiyetlerinden dolayı esnaflarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Alışveriş merkezinde vakit geçiren vatandaşlarla da kucaklaştıklarını söyleyen Çıtak; “Aksaray halkı büyük bir samimiyetle bizleri bağırlarına basıyor. Biz inandık, Aksaray inandı. Biz Aksaray’da artık MHP’nin hizmet bayrağını ele alacağını, halkımızın bu beklentide olduğunu yüreklerimizde hissediyoruz. Biz samimiyiz, Aksaray halkı samimi. İnşallah 31 Mart günü ayırmadan, ayrışmadan, canla, başla el ele vererek Aksaray’ımız için MHP kadrolarına yetkiyi vereceğiz. Aksaray’ın kaybedecek bir anı bile yok. Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza vakit kaybetmeden başlayacağız” diye konuştu.

Ana Manşet Özgür Özel’den Gürlek iddiası: “452 milyonluk mal varlığı”

Ana Manşet Brent petrol 103,90 dolar seviyesinde işlem görüyor

Ana Manşet AJet’ten yurt dışı seyahatlerde yüzde 25 indirim

Ana Manşet Bebek’teki otel soruşturmasında müdüre tahliye

Ana Manşet UEFA Avrupa Ligi Finali için geri sayım: Bilet satışları başladı

Ana Manşet Katz’ten Laricani açıklaması: İsrail saldırısı sonucu öldü iddiası

Ana Manşet 79 ilde eş zamanlı kaçak sigara baskını: 337 şüpheliye işlem

Ana Manşet AK Parti Elazığ il Başkanı Selmanoğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

Ana Manşet Kazakistan’da “Kültür ve Gelenekler Günü” kutlanıyor

Ana Manşet Fındıklıspor’dan Tarihi Başarı: 50 Yıllık Hasret Teknik Direktör Bahadır Basa ile sona erdi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021