Çıtak, Esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Ana Manşet - 26.02.2024 - 10:50

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak beraberinde Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve partililerle Aksaray’da özel bir AVM’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Çıtak; “Esnaflarımızla hasbihal edip, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Onların talep ve beklentilerini dinledik. Aksaray hayalimizi, projelerimizi anlattık. Gösterdikleri yoğun ilgiden ve samimiyetlerinden dolayı esnaflarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Alışveriş merkezinde vakit geçiren vatandaşlarla da kucaklaştıklarını söyleyen Çıtak; “Aksaray halkı büyük bir samimiyetle bizleri bağırlarına basıyor. Biz inandık, Aksaray inandı. Biz Aksaray’da artık MHP’nin hizmet bayrağını ele alacağını, halkımızın bu beklentide olduğunu yüreklerimizde hissediyoruz. Biz samimiyiz, Aksaray halkı samimi. İnşallah 31 Mart günü ayırmadan, ayrışmadan, canla, başla el ele vererek Aksaray’ımız için MHP kadrolarına yetkiyi vereceğiz. Aksaray’ın kaybedecek bir anı bile yok. Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza vakit kaybetmeden başlayacağız” diye konuştu.

Ana Manşet Aksaray’da sağanak yağış

Ana Manşet 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Ana Manşet ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Ana Manşet ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Ana Manşet İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Ana Manşet Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Ana Manşet Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Ana Manşet Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021