Çıtak; ‘Aksaray MHP kadrolarıyla şeffaf belediyecilikle tanışacak’

Ana Manşet - 16.02.2024 - 13:30

BELEDİYE MECLİS KARAR TOPLANTILARININ CANLI VERİLECEĞİNİ SÖYLEYEN MHP ADAYI ÇITAK, ‘KAPILAR ARKASINDAN KARARLAR ALINMAYACAK. GİZLİ İHALELER YAPILMAYACAK. REVİZYON İMAR PLANI HERKESE ADALETLİ YAPILACAĞIZ. KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YERLİ MÜTEAHHİT FİRMALARIMIZ DESTEKLENEREK EL BİRLİĞİ İLE ŞEHRİMİZİ YENİLEYECEĞİZ’ 

Çıtak; ‘Aksaray MHP kadrolarıyla şeffaf belediyecilikle tanışacak’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray’da şeffaf belediyeciliğin MHP kadrolarıyla başlayacağını ve artık ne bir gizli ihalenin ne kapılar arkasında gizli hesapların olmayacağını kaydetti.

MHP belediyeciliğinde belediye meclis toplantılarının canlı olarak yayımlanacağını vurgulayan Çıtak; “Ekip arkadaşlarımızla birlikte üzerinde durduğumuz en hassas konu ŞEFFAF BELEDİYECİLİK. Bizim yönetimimizde halkımız belediye meclis karar toplantılarını canlı yayın bağlantılarıyla takip edebilecek, alınan kararlardan anında haberdar olabilecekler. Aksaray halkı şehri adına alınacak kararları, ihaleleri kimin hangi şartlarda aldığını şeffaf bir şekilde canlı yayınlarla anında öğrenebilecek. Kapılar arkasından kararlar alınmayacak. Gizli ihaleler yapılmayacak” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİMİZDE YERLİ

MÜTEAHHİTLERİMİZLE EL ELE VERECEĞİZ

Kentsel dönüşüm konusunda da yapacakları çalışmalardan bahseden Çıtak, “Kentsel dönüşüm projelerine sadece yıkım ve mekânsal yenileme olarak bakmıyoruz. Kentsel dönüşümde ne yaptığın kadar, nasıl yaptığında çok önemlidir. Hak sahipleri mağdur edilmeyecek, yerli müteahhit firmalarımız desteklenerek el birliği ile şehrimizi yenileyeceğiz” diye konuştu.

REVİZYON İMAR PLANI HERKESE ADALETLİ YAPILACAK

Adaletli bir revizyon planıyla, kentsel dönüşümde modern yorumlamayla Aksaray’da bambaşka bir sistem hayata geçireceklerini aktaran Çıtak; “Eski MEDAŞ’ın olduğu yer bir tarihken ne yazık ki bugün bir beton yığınına çevrilmiştir. Biz orayı Aksaray’ımıza yakışır, modern bir yorumla bedesten haline dönüştüreceğiz. Biz rant sağlamak, birilerinin gönlünü yapmak, kendilerine ve çevrelerine fazladan kat çıkmak için yapılan her işin karşısındayız. Revizyon imar planı herkese adaletli yapılacak. Uygun yerlere kat artışı yapılacak. Hiç kimse mağdur edilmeyecek” dedi.

Ana Manşet TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Ana Manşet TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Ana Manşet Okullarda ikinci dönem “Bayrak Sevgisi” ile başlıyor

Ana Manşet Altın piyasasında hızlı gerileme

Ana Manşet Basketbol liglerinde haftanın maç takvimi belli oldu

Ana Manşet Apple beklentileri aştı: Satışlar yüzde 16 arttı

Ana Manşet 23 ilde uyuşturucuya darbe: 6 milyon hap ele geçirildi

Ana Manşet Restoran ve kafelerde zorunlu servis ve kuver ücretine yasak

Ana Manşet 58 il için sarı kodlu uyarı: Fırtına ve kuvvetli yağış geliyor

Ana Manşet TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi’nde benzin tankında patlama

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021