Aksaray Haberleri - 22.05.2018 - 11:03
CHP milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk ve Ramazan Fidan Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlediler.
Her yıl Ramazan ayında işlerde olağan bir yavaşlama olduğunu belirten esnaflar, Ramazan ayı öncesinde de piyasada ciddi boyutta durgunluk olduğunu belirttiler. Bunun yanısıra , Belediyenin Sanayi projesinin önceki Başkan döneminden bu yana sonuçlandırılmaması nedeniyle yaşanan belirsizliğin sanayi esnafının temel sıkıntıları arasında yerini koruduğu gözlemlendi.
Esnafların 16 yıllık AKP iktidarında hem milletvekilleri hem de belediye başkanlarından Aksaray’ ın yeteri kadar hizmet alamadığı konusunda ağırlıklı olarak görüş belirttiği ziyaretlerde, Adaylarımız da geçmişte CHP’ den Belediye Başkanlığı yapan Memiş Akın’ ın Aksaray’ a çok hizmet ettiğini, milletvekili seçildiklerinde kendilerinin de aynı şekilde hizmet edeceklerini vurgulayarak destek istediler.
Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat
Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti
Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci
Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021