CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimine gidiyor

Aksaray Haberleri - 06.10.2015 - 12:21

CHP Aksaray Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanı Pelin Yıldırım yaptığı yazılı açıklamada; Bilindiği üzere ülkemiz 1 Kasım’da AKP iktidarının ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek başına iktidar olma hevesi ve Başkanlık sistemini ülkemize getirmek istemesi yüzünden tekrar seçime gidecektir. Bu seçim Türkiye tarihinde bir ilktir. Ve geleceğimizi hayatımızı etkileyecek bir seçim olacaktır. Çok zor bir süreçten geçen ülkemiz bu seçimi de gerektiği gibi AKP’ye cevabını vererek tamamlayacaktır.

Biz gençler bu seçimin öneminin farkındayız. Bu yüzden ülkemizi kaosa götürmemek adına elimizden geleni yapacağız. Bunun ilk adımı olarakta demokrasinin gereği olan olağan kurultay sürecimiz başlamıştır. Bu süreç içerisinde önce ilçe kongrelerimiz sonrasında il kongremizi ve son olarakta büyük gençlik kurultayımızı yaparak tamamlayacağız.

11.09.2015 tarihinde saat 10:00-17:00 arasında Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimimiz olacaktır. Siz basın mensupları aracılığı ile bütün Aksaray halkını bu demokrasi şölenimize davet ediyoruz.

Salt çoğunluğunun sağlanamaması halinde bir saat sonra oturum salt çoğunluğun sağlanmasına bakılmaksızın tekrar yapılacaktır.

Aksaray Haberleri Sanat dünyası ve alevi-bektaşi kanaat önderlerinden ortak “Nevruz” mesajı

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’de sürpriz veda! Fred kararını verdi

Aksaray Haberleri Sanat dünyası ve alevi-bektaşi kanaat önderlerinden ortak “Nevruz-ı Sultan” mesajı

Aksaray Haberleri Victor Osimhen ameliyat olacak: Geri dönüş tarihini açıkladı

Aksaray Haberleri Türkiye’de 5G dönemi başlıyor

Aksaray Haberleri Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi

Aksaray Haberleri Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu

Aksaray Haberleri Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor

Aksaray Haberleri Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021