Aksaray Haberleri - 17.11.2015 - 12:47
CHP Merkez İlçe Başkanı Hüsamettin Çelik yaptığı yazılı açıklamada; Demokrasilerin temel kuralı tabanın sesinin tavana yansıyabilmesidir. Böylece taban ve tavan arasında dengeler sağlanmış, tabanın sesi en üst seviyede dillendirilmiş ve temsili sağlanmış olacaktır.
Bu nedenle biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde, 12 Eylül’ün darbesinin eseri olan merkez yoklamasına itibar etmeden milletvekili adaylarımızı önseçimle belirledik ve kamuoyuna sunduk.
06.12.2015 tarihinde yapılacak merkez ilçe olağan kongresi, mahalle delegelerini 15 Kasım Pazar günü parti binamızda partili üyelerimizin oyları ile belirledik. Aynı yöntemi kasaba ve köylerimizde de uygulayarak parti üyelerimiz kendilerini kongrede temsil edecek delegelerini seçerek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin olmazsa olmazının demokrasi olduğunu, ortaya koymuşlardır. Şunu açık yüreklilik ile ifade etmeliyiz ki taban demokrasiden taviz vermek istememekte kararlıdır. Demokrasimizi ne kadar geliştirirsek kalkınmamızda o kadar güçlü ve hızlı olacaktır. Partili üyelerimize ve gençlerimize katılımlarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Aksaray Haberleri EMITT 2026’YA “Turizmatlası vb” ve “Gezgin kitap” damgası
Aksaray Haberleri Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Rize Handüzü Yaylası’nda başladı
Aksaray Haberleri Galatasaray, Leroy Sané’nin sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı
Aksaray Haberleri Amasya’da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli çocuk polise çarptı
Aksaray Haberleri Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik tutuklandı
Aksaray Haberleri AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!
Aksaray Haberleri Beytüşşebap’ta kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi aştı
Aksaray Haberleri Yaşar Sarıkaya ile Bu Programda Esnaf Susmuyor
Aksaray Haberleri Uğur Mumcu AKK’de anıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021