Yerel Haberler - 19.06.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
İfade Özgürlüğü Derneği’ne (İFÖD) bağlı EngelliWeb platformunun açıklamasında, kullanıcıların farklı konularda kampanyalar başlatmasına imkân tanıyan siteye erişimin durdurulduğu bildirildi.
Açıklamada, erişim engeli kararının Kula Sulh Ceza Hâkimliği tarafından alındığı ifade edildi. Kararın, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) Site Bilgileri Sorgu Sayfası kayıtlarında da yer aldığı aktarıldı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu verilerine göre platforma erişim, 17 Haziran 2026 tarihli ve 2026/337 D.İş sayılı kararla durduruldu.
Change.org, dünya genelinde ve Türkiye’de çevre, insan hakları, hayvan hakları ve sosyal konulara yönelik imza kampanyalarının yürütüldüğü dijital bir platform olarak kullanılıyordu.
Yerel Haberler Üniversite adayları sınav heyecanı yaşayacak: YKS başlıyor
Yerel Haberler Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinde son gün
Yerel Haberler MGK’dan terörsüz Türkiye ve bölgesel istikrar mesajı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021