Yerel Haberler - 25.11.2025 - 11:10
ANKARA-BHA
Toplumsal duyarlılığın artırılması gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, devletin ilgili tüm kurumlarıyla kadınların güvenliğini önceleyen adımları güçlendirmeye devam edeceğini belirtti. Kadına yönelik şiddetin yalnızca bireysel değil, toplumsal bir sorun olduğuna işaret eden Yılmaz, mücadelenin çok yönlü bir şekilde sürdürüleceğini aktardı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Kadına yönelik şiddete karşı sıfır tolerans ilkemizden taviz vermeden, şiddetsiz bir Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşana kadar çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Şiddetsiz bir Türkiye’nin inşası, ancak toplumun tüm kesimlerinin ortak iradesi ve sorumluluğuyla mümkündür. Bu nedenle 7’den 70’e herkesin ‘işareti fark et’ diyerek şiddetin karşısında güçlü bir duruş sergilemesi hayati önem taşımaktadır” dedi.
Yerel Haberler Sadettin Saran’dan Kırıkkale’ye yeni spor salonu
Yerel Haberler DAKA artık Çakay’a emanet!
Yerel Haberler Artvin Valisi Ergün, mantar üretim tesisini inceledi
Yerel Haberler Serik emniyetine 5 yeni araç takviyesi
Yerel Haberler Tirebolu Kuzgun Köyü’nde sağlık taraması
Yerel Haberler 2026-MSÜ sınav sonuçları açıklandı
Yerel Haberler Malatya’da borçlandırma işlemleri için son 2 gün
Yerel Haberler DP Beypazarı İlçe başkanı Enver Atak: İlçemiz için herkes taşın altına elini koyması gerekir
Yerel Haberler Kars’ta gitar kurslarına ilgi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021