Cenap Aşçı Görevi Canikli’den devraldı

Aksaray Haberleri - 29.08.2015 - 14:21

ümrük Ve Ticaret Bakanlığı’nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi Yeni kabinenin açıklanmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Anayasa’nın 114’üncü maddesi gereğince oluşturulan Geçici Bakanlar Kurulu’nda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine atanan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Sayın Cenap Aşcı, görevi Sayın Nurettin Canikli’den devraldı.

Bakanlık üst düzey bürokratlarının da yer aldığı törende kısa bir konuşma yapan Nurettin Canikli, görevi devrettiği Cenap Aşcı’nın yeni görevinde çok güzel hizmetlere imza atacağına inandığını belirterek, başarılar diledi. Bakanlık çalışanlarına teşekkür eden Canikli, “Bu millete, bu ülkeye hizmet davanız varsa, bu amaca ulaşmak için çok önemli görevler bunlar. Her şeyde olduğu gibi bu iş de takım işi. Bizlere de ekibimizle önemli hizmetler nasip oldu.

Katkılarınızdan ve çalışma azminizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Canikli Bakanlık personelinden helallik isterken, Bakanlık görevini devralan Cenap Aşcı’da Canikli’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Törenin sonunda halef selef bakanlar birbirlerine çiçek verdi ve başarılar diledi.

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya

Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza

Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”

Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir

Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021