Çelik: 3 Kasım, Türkiye’nin demokrasi yolculuğunda tarihi bir dönüm noktasıdır

Yerel Haberler - 03.11.2025 - 7:21

ANKARA – BHA

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 3 Kasım’ın milli iradenin gücünü ortaya koyduğu siyasi bir milat olduğunu belirterek, “3 Kasım’da milli irade, demokrasimize siyasi tarihimizde devrim sayılabilecek bir güç verdi” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 23 yıldır sürdürülen mücadelenin, milletin desteğiyle Türkiye’yi her alanda dönüştürdüğünü dile getiren Çelik, demokrasi, kalkınma ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Çelik açıklamasında şu değerlendirmelere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli liderliğiyle Türkiye, son 23 yılda büyüyen, güçlenen, demokratik değişimlere öncülük eden, dış politikada etkin roller üstlenen, krizlerin çözümünde güvenilir bir adres haline gelmiştir. 3 Kasım’da ‘söz ve karar milletindir’ diyerek çıkılan yolda milletimiz AK Parti’ye güvendi; AK Parti de milletine layık olmanın mücadelesini verdi. İçerideki vesayet tehditlerine ve dışarıdaki karanlık operasyonlara karşı asla geri adım atılmadı.”

Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında hedeflerin büyütüldüğünü belirten Çelik, “Bölge ve dünya barışının anahtarı, mazlumların umudu ve insanlığın vicdanı olan Türkiye’mizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu başarı, her defasında sandıkta tecelli eden milli iradenin eseridir. Eserin sahibi milletimizdir” ifadelerini kullandı.

Çelik, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla adaletin, kalkınmanın ve istikrarın teminatı olmaya, bölgesel ve küresel barış için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Bugün Cumhur İttifakı olarak Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda büyük bir azimle geleceğe yürüyoruz. Milli iradeye selam olsun; 3 Kasım milletimize bir kez daha kutlu olsun.”

Yerel Haberler Petrol fiyatlarında gerileme

Yerel Haberler Başkan Geçit: “Projemiz sahipsiz hayvanlar için örnek bir merkez olacak”

Yerel Haberler Kent Konseyleri Birliği’nin dönem başkanlığı Eskişehir’e devredildi

Yerel Haberler TULGA 4×4 sahada: Türkiye’nin yerli zırhlı SUV’u göreve başladı

Yerel Haberler İş İnsanı ve Hukukçu Emel Özden: 12 ay turizm, Türkiye’nin geleceğidir

Yerel Haberler Hekimsen ve AL-KON toplantısında ekonomik model ve hekim hakları gündeme geldi

Yerel Haberler Bakan Gürlek duyurdu: e-Avukat uygulaması hizmete alındı

Yerel Haberler Erzurumşehirspor U-16 Türkiye finalleri yolunda Trabzon’a gidiyor

Yerel Haberler RİBEGEM’den Dünnya Down Sendromlular Günü’ne özel etkinlik

Yerel Haberler Liverpool resmen açıkladı: Salah devri sona eriyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021