Yerel Haberler - 04.06.2026 - 0:00
ZİYA GÜNDÜZ / İSTANBUL – BHA
Dağıtımı yapılan tişörtlerde ki Fransızca; “Türkler, karşılık beklemeden yardım yapan insanlardır” yazısı dikkat çekti.
İyilik Öğretmeni Savaş Arslan, “Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça gerçek iyiliğe erişemezsiniz. Küçük büyük her ne verirseniz, Allah onu kesinlikle bilir. (Âl-i İmrân / 92.) ayeti ışığında, öğrencilerimizin, velilerimizin, hayırseverlerin büyük küçük demeden, yaptıkları bağışları Afrika Kıtası’nda ki mazlum kardeşlerimize ulaştırdığımız için Rabbimize hamd ediyoruz” dedi.
Okul Müdürü Kahraman Selçuk yaptığı açıklamada, “Duyarlı öğrencilerimizin, velilerimizin, hayır severlerimizin destekleriyle, Afrikalı kardeşlerimize yardım eli uzattığımız için çok mutluyuz. Bizim amacımız; dünyaya, topluma duyarlı bilinçli insanlar yetiştirmektir. Bu şekilde iyilik organizasyonları yaparak, duyarlı bir toplumun inşasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu vesile ile emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Yerel Haberler Hatay İskenderun’da asansör kazası
Yerel Haberler Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Yerel Haberler Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Yerel Haberler Hatay Samandağ’da karne sevinci
Yerel Haberler AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021