Çayboyu kanalı temizleniyor

Yerel Haberler - 14.11.2025 - 19:30

ISPARTA – BHA

Isparta Belediyesi, şehirdeki dere ve kanallarda temizlik çalışmalarına devam ediyor. Andık Deresi Bezirgan Şelalesi’nden başlayan Çayboyu kanalında yapraklar, otlar ve diğer atık maddeler ortadan kaldırılıyor.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bir yandan mahallelerde ve şehir genelindeki rutin temizlik çalışmaları sürerken diğer yandan da kentteki dere ve kanallar temizleniyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi’nden başlayan Çayboyu kanalında kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı.

Çalışmalarda kanallarda biriken yaprak, çamur, kum, ot ve diğer atıklar ortadan kaldırıldı. Kanal içerisinde ve çevresinde biriken yabani otlar makinelerle biçilirken, köprü altında ve kanal boyunca bulunan diğer atıklar da ekipler tarafından temizlendi. Yapılan temizlik sonrası Çayboyu kanalı daha temiz bir görünüme kavuşturuldu.

Yerel Haberler Antakya Ata Köprüsü yıkılacak

Yerel Haberler Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021