Yerel Haberler - 22.05.2026 - 0:00
ANTALYA – BHA
Eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, hayatını kaybeden kardeşi Aydın Çavuşoğlu için yayımladığı mesajda duygu dolu ifadelere yer verdi.
Kardeşinin vefatının ardından acılarını paylaşan herkese teşekkür eden Çavuşoğlu, yayımladığı mesajda birlik, dayanışma ve dua vurgusu yaptı.
Mevlüt Çavuşoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kıymetli kardeşim Aydın Çavuşoğlu’nun vefatı dolayısıyla; telefonla arayan, mesaj gönderen, cenazemize ve taziyemize katılan, duaları ve destekleriyle acımızı paylaşan herkese şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum.
Merhum kardeşim Aydın Çavuşoğlu’na ve ahirete irtihal etmiş tüm geçmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin.”
Çavuşoğlu’nun paylaşımı kısa sürede çok sayıda vatandaş, siyasetçi ve seveni tarafından destek mesajlarıyla karşılandı. Taziye sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Çavuşoğlu’nun sözleri, sosyal medyada da duygusal yorumlarla paylaşıldı.
Aydın Çavuşoğlu’nun vefatı, Antalya başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasında üzüntüyle karşılanmıştı. Cenaze ve taziye programına çok sayıda vatandaş ile siyasi isim katılmıştı.
Yerel Haberler Niğde’de 49,7 milyon TL’lik proje için imzalar atıldı
Yerel Haberler Meteoroloji’den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı
Yerel Haberler Karslı Bahar Yıldırım Avrupa sahnesinde
Yerel Haberler Bakan BAK, Etnospor Kültür Festivali Açılışına Katıldı
Yerel Haberler Erzurum Lisesi’nde bilim ve teknoloji rüzgârı
Yerel Haberler Ankara’da ormanlara giriş yasağı başladı
Yerel Haberler THY’den bayram yoğunluğuna 365 ek sefer
Yerel Haberler Mavi Bayraklı Plaj Sayısı 580’e Yükseldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021