Çatışma değil, çalışma zamanı

Aksaray Haberleri - 18.08.2017 - 14:15

Turan Grup yönetim kurulu başkanı Hazım Turan yaptığı açıklamada; Ülkemizin ve partimizin içinden geçtiği zorlu süreçte parti teşkilatlarına ve parti tabanına düşen çatışmak değil çalışmaktır.

İl Başkanları illerine hizmet için var olmalıdır.

Buna gönülden inanan bir iş adamı ve partili olarak, yaklaşan kongre sürecinde partimize ve Aksaray halkına en faylı işleri yapacak kişilerin bu iş için aday olması gerekliliği inancındayım.

Yaşamı boyunca tüm yatırımlarını Aksaray için yapmış, 30 senelik eğitimcilik ve ticaret hayatı geçmişinde hep Aksaray adına güzel işler yapmış ve güzel anılmış bir iş adamı olarak, hiçbir gruplaşmanın için de olmadığımız gibi, hizipleşme ile de işimiz olmamıştır.

Tek derdimiz Aksaray sevdamız ve parti davamızdır.

Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın hep belirttiği gibi partimiz metal yorgunluğundan kurtulmalıdır. Ülkemizin ve partimizin bekası için bu şarttır.

Ben partimizin içinden geçtiği bu zor dönemde herkese eşit mesafede olan ve sırtını yalnızca Allah’a dayamış, gücünü ise yalnızca siyasi tecrübe ve senelerin vermiş olduğu iş tecrübesinden alan bir partili olarak, partim ve Aksaray için üzerime düşen her görevi sonuna kadar yapmaya hazırım.

Şimdiye kadar partimiz ve ülkemiz için elinden geleni yapmış dava insanlarına teşekkür ediyor, yenilenme sürecinde halkımızın beklentisinin temiz bir geçmişe ve sadakate sahip insanların aday olması yönünde olduğunu sürekli esnaf ve vatandaşlarımızdan duymaktayım.

Yeni süreçte parti teşkilatlarında görev alacak partililerimize şimdiden başarılar diliyorum ve inanıyorum ki yenilenme sürecinde gerçekten tecrübeli ve halkın güvendiği isimler aday gösterilecektir.

Göreve gelecek kişilerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Aksaray Haberleri Sanatçı Fatih Ürek hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri Aksaray İhracaatta Yeni Rekor Kırdı

Aksaray Haberleri Çiftçilere 255,4 milyon liralık tarımsal destek ödemesi bugün hesaplara yatırılıyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’da

Aksaray Haberleri Itso’da Azerbaycan yatırım fırsatları tanıtıldı

Aksaray Haberleri BIST 100 endeksi günü rekor seviyeden kapattı

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat, 17 üniversitenin rektöründen oluşan heyeti kabul etti

Aksaray Haberleri Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi için asıl ve yedek adaylar açıklandı

Aksaray Haberleri KİT ve özelleştirme kapsamındaki kuruluşlarda istihdam 96 bini aştı

Aksaray Haberleri Bakan Uraloğlu: Bölünmüş yol ağını 30 bin kilometreye ulaştırdık

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021