Aksaray Haberleri - 30.07.2015 - 11:51
Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, Gülağaç Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Necmiye TURGUT ile birlikte Güzelyurt Kaymakamı Mustafa DURUK ve Belediye Başkanı Ünal DEMİRCİOĞLU’nu ziyaret etti. Güzelyurt İlçesi ve bağlı belde ve köylerde ikamet eden sigortalıların SGK iş ve işlemleri için Gülağaç Merkez Müdürlüğüne gitmeleri gerektiğinin altı çizildi.
Daha sonra ise Çalışkan ve Turgut, Gülağaç Kaymakamı Mehmet Fatih KOCA, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen’i ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Kurumunun yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Çalışkan “Gülağaç Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğümüzle Güzelyurt, Gülağaç ve bunlara bağlı beldelere yerinde hizmet vermekteyiz. Bu bölgede özellikle tarım sigortalılarımızın yanı sıra çok sayıda yurtdışı sigortalımız bulunmaktadır. Dolayısıyla Merkez Müdürlüğümüz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti yerinde hızlı ve kaliteli bir şekilde vermektedir ”dedi.
Ziyaretlerin sonunda İl Müdürü Çalışkan, Gülağaç Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak Müdürlük personeliyle bir araya geldi.
Aksaray Haberleri İl Millî Eğitim Müdürleri Ankara’da; Kritik Toplantı
Aksaray Haberleri İsveç Hükümetinden kadınlara destek
Aksaray Haberleri Başkan Gülpınar 2 yıllık hizmet karnesini açıkladı
Aksaray Haberleri Bursa’da gece yarısı korkutan feci kaza, otomobil istinat boşluğuna uçtu
Aksaray Haberleri Jeopolitik Gelişmelerin Turizm Ekonomisine Etkileri Değerlendirildi
Aksaray Haberleri Kars Harakani Havalimanı’nda eğitim uçuşları gerçekleştirilecek
Aksaray Haberleri Jandarma’dan Ailelere “Dijital Ayak İzi” Uyarısı
Aksaray Haberleri Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini güncelledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021