Büyük yürüyüşe davet

Yerel Haberler - 01.10.2025 - 10:03

ANKARA – BHA

Yürüyüş, 5 Ekim 2025 Pazar günü saat 13.30’da, Melike Hatun Camii’nden başlayarak 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’na kadar sürecek. Organizasyonu ANFİDAP üstleniyor.

Yürüyüş çağrısında, Gazze’ye insani yardım ulaştıran Küresel Sumud Filosuna da destek veriliyor. Türkiye’nin İHA, SİHA ve askeri gemilerle filoya liderlik ettiği, arızalanan gemilerin onarıldığı, yakıt ve sağlık desteği sağlandığı, eksilen yiyecek, ilaç ve malzemelerin sürekli tedarik edildiği bildirildi. Filoya, Gazze’ye ulaştırılacak gıda, ilaç, kıyafet ve hijyen malzemeleri hareket halindeyken yüklenmeye devam ediyor.

Yetkililer, moral ve motivasyonun yüksek olduğunu, dünya genelinde filoya destek veren yeni katılımların sürekli arttığını ifade etti. Filonun Gazze’ye ulaşmasının önümüzdeki cuma gerçekleşmesi umut ediliyor.

Yerel Haberler AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’dan Ankara’da ziyaret

Yerel Haberler Yatırım fonlarında vergi sistemi değişti

Yerel Haberler Ankara Kent Konseyi 3. tavsiye kararları genel kurulunu yapıyor…

Yerel Haberler MTSO Başkanı Sadıkoğlu : Depremzede esnafa öncelik verilsin

Yerel Haberler Akçadağ Belediyesi yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu

Yerel Haberler RİBEGEM’den gençlere değerler paneli: “İnsanın Pusulası”

Yerel Haberler Hasarlı araç vurgunu: 29 şüpheliye operasyon

Yerel Haberler APP plakaya ağır ceza: 1 Nisan’da denetimler başlıyor

Yerel Haberler Üç ilde rüşvet baskını: Başkan dahil 11 gözaltı

Yerel Haberler Netflix’ten yeni zam: Abonelik ücretleri yine arttı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021