Büyük Birlik Partisi Uşak’ta 8. Olağan İl Kongresini gerçekleştiriyor

Yerel Haberler - 17.12.2025 - 13:40

BBP Uşak İl Başkanı Ali Karaca, kongreye ilişkin yaptığı açıklamada tüm vatandaşları programa davet ederek, “Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır” ifadelerini kullandı.

“Uşak’ta vakit Büyük Birlik vaktidir” sloganıyla düzenlenecek olan kongrede, Büyük Birlik Partisi’nin temel siyaset anlayışının yeniden vurgulanacağı belirtildi. Kongreye, BBP Genel Başkan Yardımcısı Samet Bağcı’nın yanı sıra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri Uğur Karaca, Arif Yazıcı ve Kazım Birtane de genel merkez yöneticileri olarak katılım sağlayacak.

Parti teşkilatlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen kongrede, birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesi, teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi ve yeni döneme ilişkin hedeflerin paylaşılması öngörülüyor.

Yazıcıoğlu hayrına etli pilav

Büyük Birlik Partisi’nin kurucu lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu hayrına, kongre öncesinde etli pilav ikramı gerçekleştirilecek. BBP Uşak İl Başkanlığı tarafından yapılacak olan ikramla, Yazıcıoğlu dualarla anılacak.

Büyük Birlik Partisi Uşak İl Başkanlığı, kongrenin hem teşkilat hem de Uşak kamuoyu açısından önemli bir buluşma olacağını belirterek, tüm partilileri ve vatandaşları programa davet etti.

Yerel Haberler AYM denetiminde 3 partiye suç duyurusu kararı

Yerel Haberler Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem

Yerel Haberler DAKA artık Çakay’a emanet!

Yerel Haberler Eğitimci Yazar Muharrem Demir’den ”Richter’in 70 Yıllık Deneyi” yorumu

Yerel Haberler 2026-MSÜ sınav sonuçları açıklandı

Yerel Haberler Malatya’da borçlandırma işlemleri için son 2 gün

Yerel Haberler TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!

Yerel Haberler Prof. Dr. Zakir Avşar: Savaşanlar, haberler ve algoritmik diktatörlük

Yerel Haberler Zonguldak’ta tünel projesinde gelişme

Yerel Haberler İstanbul’da baraj doluluk oranı yüzde 51’i aştı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021