Aksaray Haberleri - 11.04.2015 - 14:36
Vali yardımcıları ve kaymakamlar toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında Ortaköy İlçesinde gerçekleştirildi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantı sonunda açıklamada bulunan Vali Şeref Ataklı 2015 yılı bütçe imkânlarımız geçmiş yıllara göre daha iyi olduğunu yapılan planlama ile eksikliklerin büyük oranda giderileceğini söyledi.
Yapılan toplantıda 2015 yılı yatırım programında yer alan konuları ve son durumlarını değerlendirdiklerini ifade eden Vali Ataklı, özellikle İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince köylerde gerçekleştirilecek programları görüştüklerini ifade etti.
Vali Ataklı açıklamasını şöyle sürdürdü: ‘Bu yıl bütçe imkânlarımızın geçmiş yıllara göre daha iyi olduğunu görüyoruz. Yatırım bütçemiz bu anlamda daha önemli işler yapmamıza imkân tanıyor. Özellikle köy ziyaretlerimizde muhtarla ve vatandaşlarımızın talep ettiği parke taşı uygulamasını bu yıl çok geniş bir şekilde yapıyoruz. İhtiyacın önemli bir kısmını bu yıl karşılamış olacağız. İçme suyu ile ilgili eksiklikleri önemli oranda gideriyoruz. İlçeler ve merkeze bağlı köylerde içme suyu deposu yenileme, bakım- onarım çalışmalarını tümünü bu yıl gerçekleştirmiş olacağız.’ dedi.
Yol programında da özel idare kapsamında yapılacak çalışmalarda yol bakım onarım ve kumlama çalışmalarının devam edeceğini belirten Vali Ataklı, asfalt yol çalışmalarının da Mayıs ayı sonunda başlayacağını söyledi.
İhaleleri tamamlandı, süratle işlerin yapımına geçilecek
Yapılacak yatırımların önemli bir kısmının ihaleleri gerçekleştirildiğini kalan işlerin ihalelerinin de 15 günlük sürede tamamlanacağını söyleyen Vali Ataklı, ‘Süratle bu işlerin yapım aşamalarına başlanacak. Yaz döneminde de yol ile konuları, asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Böylece Özel idarenin yatırım programında olan işleri uygun bir zamanda sonuçlandırmış olacağız’ dedi.
Toplantıya Vali Yardımcıları Şahin Bayhan, Kubilay Ant, Tolga Polat, Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük, Güzelyurt Kaymakamı Mustafa Duruk, Ağaçören Kaymakamı Murat Aydın, Sarıyahşi Kaymakamı Veysel Çam ile İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ katıldı.
Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman
Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri
Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil
Aksaray Haberleri İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Etkinlikleri Başladı
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021