Yerel Haberler - 31.10.2026 - 7:40
BURSA – BHA
Bursa’da kaçak tütün ve sigara üretimine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken, 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesi ve bu tür organizasyonların ortaya çıkarılmasına yönelik çalışma yürüttü.
Osmangazi ilçesinde merdiven altı olarak tabir edilen depolarda sigara kâğıtlarına tütün doldurularak usulsüz üretim yapıldığı, ayrıca yurt dışından getirilen çok sayıda gümrük kaçağı sigaranın piyasaya sürülmek istendiği tespit edildi.
Belirlenen depo ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 627 bin 8 adet makaron, 243 kilogram kıyılmış tütün, 2 adet sigara sarma makinesi ve 2 bin 230 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Operasyonda yakalanan 4 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan tahkikat başlatıldı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık suçuna karışan kişi ve organizasyonlara yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Yerel Haberler Elektrikte tüketici gruplarına göre yeni limitler belirlendi
Yerel Haberler Türkiye’nin Ar-Ge harcaması 980 milyar lirayı aştı
Yerel Haberler Milletvekili Ayhan Gider ; “FETÖ’den ya da yolsuzluktan defosu olanlardan bazıları muhalif, bazıları AK Partili numarası yapıyor!”
Yerel Haberler COP31’de ulaşım ücretsiz elektrikli otobüslerle sağlanacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021