Yerel Haberler - 19.08.2025 - 0:25
BURDUR-BHA
Burdur’da güvenlik güçleri, olası orman yangınlarının önüne geçebilmek için gece gündüz sahada görev yapıyor.
Sıcaklıkların artmasıyla birlikte en küçük ihmalin bile büyük felaketlere yol açabileceğini hatırlatan yetkililer, riskli bölgelerde denetimleri sıkılaştırdı. Devriye görevinde bulunan ekipler, ormanlık alanlarda piknik yapan, tarımsal faaliyet yürüten ya da seyahat eden vatandaşlara sık sık uyarılarda bulunuyor.
Özellikle sigara izmariti, cam şişe ve anız yakımı gibi davranışların ciddi tehlike yarattığı vurgulanırken, vatandaşlara yangın ihbar hattının etkin şekilde kullanılması konusunda da bilgilendirmeler yapılıyor.
Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik güçlerinin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu belirten yetkililer, vatandaşlara da çağrıda bulundu: “Ormanlarımız geleceğimiz. Herkes sorumluluk bilinciyle hareket etmeli.”
Yerel Haberler ASÜ mezunu milli güreşçi Rıza Kayaalp öğrencilerle buluştu
Yerel Haberler Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez
Yerel Haberler Antalya’ya değer katan isimler aynı gecede buluştu
Yerel Haberler Myanmar’da akaryakıt krizi derinleşiyor: Fiyatlar zirvede
Yerel Haberler Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı
Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek Düzce’de ziyarette bulundu
Yerel Haberler Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız”
Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021