Yerel Haberler - 19.11.2025 - 15:45
BURDUR – BHA
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında, Vali Yardımcıları Ahmet Mailoğlu, Mustafa Kutlu, Vali Yardımcısı V. Yusuf Emre Yiğit, Hukuk Müşaviri Ramazan Yiğit ve kurum yöneticilerinin katılımıyla İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, kamu hizmetlerinin etkili, düzenli ve koordineli yürütülmesi amacıyla yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler ele alındı. Katılımcılar, kamu kaynaklarının etkin kullanımı, süreçlerin mevzuata uygun yürütülmesi ve denetim yetkisinin doğru zamanda uygulanması konularında değerlendirmelerde bulundu.
Vali Bilgihan, kamu yönetiminde profesyonellik, görevlerde sorumluluk ve hizmetlerde vatandaş odaklı yaklaşımın önemine dikkat çekti. Ayrıca kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi çalışmalarının hassasiyetle sürdürülmesini talimatlandırdı.
Yerel Haberler Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Yerel Haberler Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Yerel Haberler “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Yerel Haberler Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Yerel Haberler Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Yerel Haberler Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021