Yerel Haberler - 09.01.2026 - 8:49
BURDUR – BHA
Burdur Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen protokol, İl Sağlık Müdürlüğü ile hayırsever iş insanı Osman Kurt arasında imza altına alındı. Yatırımın mahallede birinci basamak sağlık hizmetlerine erişimi güçlendirmesi ve acil sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırması hedefleniyor.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, söz konusu sağlık yatırımının Burdur’a ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, hayırsever iş insanı Osman Kurt ve ailesine teşekkür etti.
Yeni yapılacak tesisle birlikte Menderes Mahallesi ve çevresindeki vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde ulaşması bekleniyor.
Yerel Haberler İspanyol Basını Çorum’u yazdı
Yerel Haberler Hanımınçiftliği’nde vatandaşlardan başkanlara doğrudan talep
Yerel Haberler Gastronominin Oscar’ı bir kez daha BAÜN’e
Yerel Haberler Kars’ta hayvancılığa güç katacak proje
Yerel Haberler MTÜ Tıp Fakültesi ilk mezunlarını verdi
Yerel Haberler Meteoroloji’den Güneydoğu Anadolu için toz taşınımı uyarısı
Yerel Haberler Kaymakam Demirtaş’tan demiryolu şantiyesine inceleme
Yerel Haberler Artvin Ticaret Borsası Heyeti, çay fabrikasını inceledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021